CAMBRER-CAMBRERA BAR RESTAURANT [Spain]


 

OFERTA LLOC DE TREBALL

Codi Oferta: 2315

DESCRIPCIÓ DE LA VACANT A COBRIR

LLOC: Cambrer/Cambrera sala Cafè Nou - Fundació Maresme

NÚMERO DE VACANTS: 1

CONDICIONS

CONTRACTE I CONDICIONS: Indefinit.

JORNADA: Completa; 40h/setmana amb els descansos establerts per la llei.

CATEGORIA: Cambrer/a (Establiment Grup B; Nivell 3; Taula salarial del Maresme (A.7)). Conveni col·lectiu interprovincial del sector de la indústria d’hostaleria i turisme de Catalunya (codi de conveni núm. 79000275011992).

HORARI: Horari jornada continuada matins i/o tardes (puntualment jornada partida). Es disposa de 2 dies de descans setmanal.

RETRIBUCIÓ: 23.000€ bruts anuals en 14 pagues.

VACANCES: 30 dies naturals, a gaudir preferentment entre l'1 d'abril i el 31 d'octubre.

UBICACIÓ: Cafè Nou (Muralla de la Presó nº 2, Mataró).

DATA D’ INCORPORACIÓ: Maig-Juny 2023.

DEPENDÈNCIA: Referent del Servei / Cap de sala

DESCRIPCIÓ

Cerquem una persona que tingui coneixement del món de la restauració, i vulgui treballar de cambrer/a del bar-restaurant Cafè Nou. A ser possible, ha d’estar familiaritzat/da amb el col·lectiu de persones amb diversitat funcional, des del punt de vista formatiu i laboral.

La persona seleccionada haurà de fer de cambrer/a del bar- restaurant, i de la terrassa del Cafè Nou, i haurà de donar suport al/la Cap de Sala en tot el que calgui, en especial en la inserció laboral de persones amb diversitat funcional i/o persones amb especials dificultats d’inserció laboral. Al mateix temps com a cambrer/a haurà de donar suport a les activitats de promoció de productes gastronòmics i enològics característics del territori que conjuntament amb activitat culturals es realitzin en el Cafè Nou.

RESPONSABILITATS BÀSIQUES

  • Formar part de l’organització de l’activitat de la sala per tal que tot funcioni correctament.
  • Coordinar-se amb el cap de sala i la resta de cambrers, fomentant el treball en equip. Així mateix coordinar-se amb l’equip de cuina.
  • Donar suport al Cap de sala a l’hora d’optimitzar les compres i el control dels estocs de productes, eines i materials de la sala.

FUNCIONS I TASQUES

  • Ocupar-se del servei d'aliments i begudes del bar-restaurant, en general.
  • Organitzar i encarregar-se de la preparació de les taules i de la preparació de tot el servei de taula i sala.
  • Ocupar-se de que la vaixella, la cristalleria, la coberteria i la roba de taula estiguin en estat òptim i preparades abans i després de cada servei.
  • Atendre degudament les comandes dels client, incloses les activitats de restauració que es derivin de l’ajuntament de Mataró.
  • Controlar les existències i tramitar les comandes corresponents en cas d'esgotar-se algun producte, tot coordinant-se amb el/la Cap de Sala
  • Fer el seguiment del inventari; Fer el seguiment dels estocs; Participar en la realització de les comandes
  • Vetllar per la qualitat en tots els detalls del servei de sala.
  • Respectar les normes de seguretat i higiene pròpies de la seva feina. Complementació del Pla d’Autocontrol.
  • Participar en la elaboraciódel Pla de formació i capacitació de tot l’equip d’auxiliars de sala, per tal que puguin desenvolupar correctament les seves funcions.
  • Prepararà a l’equip de sala, en especial a l’equip de persones amb diversitat funcional i/o risc exclusió social.
  • Acompanyarà als auxiliars de sala en tot moment, els hi donarà els suports necessaris per a adaptar el seu lloc de treball.
  • Tenir cura de la indumentària i la de tot l’equip de treball, que sigui l’apropiada, que identifiqui al personal que presta el servei de sala.

PERFIL SOL·LICITAT

IMPRESCINDIBLE

  • Experiència de 1 anys en posició similar.
  • Nocions de facturació i càlcul bàsic.

VALORABLE:

  • Curs de cambrer/a.
  • Curs de Manipulació d'aliments.
  • Curs d’Atenció al client.
  • Especialització relacionats amb el servei de bar i restaurant: sommelier, cerveseria, cafeteria, etc.
  • Curs de Seguretat i higiene en el treball.
  • És aconsellable posseir un nivell bàsic d'anglès

ALTRES:

  • Coneixements d’ofimàtica bàsica.

COMPETÈNCIES

  • Disposició a l’aprenentatge
  • Orientació al client
  • Comunicació
  • Atenció al client
  • Treball en equip i cooperació
  • Responsabilitat
  • Bona actitud
  • Empatia
  • Amabilitat
  • Flexibilitat i gestió del canvi
  • Compromís
  • Iniciativa

PROCÈS DE SELECCIÓ

Les persones interessades han d’enviar un correu electrònic indicant a l’assumpte la referència OF2315 Cambrer/Cambrera Cafè Nou i a l’atenció d’ en Pere Romano al correu electrònic vulltreballar@fundaciomaresme.cat exposant la seva candidatura i adjuntant el currículum actualitzat fins el dijous 18 de maig inclòs.

Tipo de puesto: Jornada completa

Salario: 23.000,00€-24.000,00€ al año

Beneficios:

  • Opción a contrato indefinido
  • Programa de formación
  • Uniforme proporcionado

Requisito de idioma flexible:

  • Español no requerido

Tipos de compensaciones complementarias:

  • 14 pagas

Experiencia:

  • Hostelería: 1 año (Obligatorio)

Idioma:

  • Inglés (Deseable)

Licencia/Certificación:

  • Carnet de Manipulación de alimentos (Deseable)

Ubicación del trabajo: Empleo presencial

Fecha límite para enviar la solicitud: 20/05/2023
Fecha de inicio prevista 29/05/2023


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال