OFERTA LLOC DE TREBALL
Codi Oferta: 2315
DESCRIPCIÓ DE LA VACANT A COBRIR
LLOC: Cambrer/Cambrera sala Cafè Nou - Fundació Maresme
NÚMERO DE VACANTS: 1
CONDICIONS
CONTRACTE I CONDICIONS: Indefinit.
JORNADA: Completa; 40h/setmana amb els descansos establerts per la llei.
CATEGORIA: Cambrer/a (Establiment Grup B; Nivell 3; Taula salarial del Maresme (A.7)). Conveni col·lectiu interprovincial del sector de la indústria d’hostaleria i turisme de Catalunya (codi de conveni núm. 79000275011992).
HORARI: Horari jornada continuada matins i/o tardes (puntualment jornada partida). Es disposa de 2 dies de descans setmanal.
RETRIBUCIÓ: 23.000€ bruts anuals en 14 pagues.
VACANCES: 30 dies naturals, a gaudir preferentment entre l'1 d'abril i el 31 d'octubre.
UBICACIÓ: Cafè Nou (Muralla de la Presó nº 2, Mataró).
DATA D’ INCORPORACIÓ: Maig-Juny 2023.
DEPENDÈNCIA: Referent del Servei / Cap de sala
DESCRIPCIÓ
Cerquem una persona que tingui coneixement del món de la restauració, i vulgui treballar de cambrer/a del bar-restaurant Cafè Nou. A ser possible, ha d’estar familiaritzat/da amb el col·lectiu de persones amb diversitat funcional, des del punt de vista formatiu i laboral.
La persona seleccionada haurà de fer de cambrer/a del bar- restaurant, i de la terrassa del Cafè Nou, i haurà de donar suport al/la Cap de Sala en tot el que calgui, en especial en la inserció laboral de persones amb diversitat funcional i/o persones amb especials dificultats d’inserció laboral. Al mateix temps com a cambrer/a haurà de donar suport a les activitats de promoció de productes gastronòmics i enològics característics del territori que conjuntament amb activitat culturals es realitzin en el Cafè Nou.
RESPONSABILITATS BÀSIQUES
- Formar part de l’organització de l’activitat de la sala per tal que tot funcioni correctament.
- Coordinar-se amb el cap de sala i la resta de cambrers, fomentant el treball en equip. Així mateix coordinar-se amb l’equip de cuina.
- Donar suport al Cap de sala a l’hora d’optimitzar les compres i el control dels estocs de productes, eines i materials de la sala.
FUNCIONS I TASQUES
- Ocupar-se del servei d'aliments i begudes del bar-restaurant, en general.
- Organitzar i encarregar-se de la preparació de les taules i de la preparació de tot el servei de taula i sala.
- Ocupar-se de que la vaixella, la cristalleria, la coberteria i la roba de taula estiguin en estat òptim i preparades abans i després de cada servei.
- Atendre degudament les comandes dels client, incloses les activitats de restauració que es derivin de l’ajuntament de Mataró.
- Controlar les existències i tramitar les comandes corresponents en cas d'esgotar-se algun producte, tot coordinant-se amb el/la Cap de Sala
- Fer el seguiment del inventari; Fer el seguiment dels estocs; Participar en la realització de les comandes
- Vetllar per la qualitat en tots els detalls del servei de sala.
- Respectar les normes de seguretat i higiene pròpies de la seva feina. Complementació del Pla d’Autocontrol.
- Participar en la elaboraciódel Pla de formació i capacitació de tot l’equip d’auxiliars de sala, per tal que puguin desenvolupar correctament les seves funcions.
- Prepararà a l’equip de sala, en especial a l’equip de persones amb diversitat funcional i/o risc exclusió social.
- Acompanyarà als auxiliars de sala en tot moment, els hi donarà els suports necessaris per a adaptar el seu lloc de treball.
- Tenir cura de la indumentària i la de tot l’equip de treball, que sigui l’apropiada, que identifiqui al personal que presta el servei de sala.
PERFIL SOL·LICITAT
IMPRESCINDIBLE
- Experiència de 1 anys en posició similar.
- Nocions de facturació i càlcul bàsic.
VALORABLE:
- Curs de cambrer/a.
- Curs de Manipulació d'aliments.
- Curs d’Atenció al client.
- Especialització relacionats amb el servei de bar i restaurant: sommelier, cerveseria, cafeteria, etc.
- Curs de Seguretat i higiene en el treball.
- És aconsellable posseir un nivell bàsic d'anglès
ALTRES:
- Coneixements d’ofimàtica bàsica.
COMPETÈNCIES
- Disposició a l’aprenentatge
- Orientació al client
- Comunicació
- Atenció al client
- Treball en equip i cooperació
- Responsabilitat
- Bona actitud
- Empatia
- Amabilitat
- Flexibilitat i gestió del canvi
- Compromís
- Iniciativa
PROCÈS DE SELECCIÓ
Les persones interessades han d’enviar un correu electrònic indicant a l’assumpte la referència OF2315 Cambrer/Cambrera Cafè Nou i a l’atenció d’ en Pere Romano al correu electrònic vulltreballar@fundaciomaresme.cat exposant la seva candidatura i adjuntant el currículum actualitzat fins el dijous 18 de maig inclòs.
Tipo de puesto: Jornada completa
Salario: 23.000,00€-24.000,00€ al año
Beneficios:
- Opción a contrato indefinido
- Programa de formación
- Uniforme proporcionado
Requisito de idioma flexible:
- Español no requerido
Tipos de compensaciones complementarias:
- 14 pagas
Experiencia:
- Hostelería: 1 año (Obligatorio)
Idioma:
- Inglés (Deseable)
Licencia/Certificación:
- Carnet de Manipulación de alimentos (Deseable)
Ubicación del trabajo: Empleo presencial
Fecha límite para enviar la solicitud: 20/05/2023
Fecha de inicio prevista 29/05/2023